Geen standaardingrediënten

 

Er is niks zo teleurstellend als uit eten gaan en een gerecht geserveerd krijgen dat u thuis ook had kunnen maken. Goede gerechten, net als goede ontwerpen, doen wat beloofd wordt en meer. Ze verrassen, prikkelen en laten je even stilvallen. Dat is precies hoe ik ontwerp: binnen uw huisstijl en dus herkenbaar, maar tegelijkertijd verrassend, origineel en out-of-the-box.

De standaardingrediënten die ik hiervoor in de voorraadkast heb, zijn creativiteit, langdurige samenwerkingen en jarenlange ervaring. De OntwerpKeuken ziet u graag terug als vaste gast. Zo weet ik zonder dat u het hoeft te zeggen al dat u twee zoetjes in uw koffie wilt. Met mijn 20+ jaar ervaring en creativiteit tover ik uw vraag vervolgens om in een herkenbaar én origineel ontwerp. Zo serveer ik ook mijn vaste gasten regelmatig nieuwe recepten, frisse combinaties en opvallende ontwerpen.

Alle ontwerpen die uit de OntwerpKeuken komen, zijn te herkennen aan mijn strakke, heldere en overzichtelijke stijl. Direct zien wat belangrijk is, daar gaat het om. Zonder poespas, zodat de juiste smaken goed naar voren komen.

Benieuwd hoe mijn werk eruitziet? Bekijk de sfeerimpressie.

 

Vanaf 2016 werk ik met Olga van Ontwerpkeuken nauw samen voor het blad Transparant, het corporate magazine van de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS). De samenwerking bevalt uitstekend: Olga werkt snel, secuur en laagdrempelig. Ze is altijd bereid om op het laatste moment nog iets aan te passen en verzorgt als vormgever ook alle contacten met de drukker en verzender. In 2019 heeft zij een geheel nieuwe vormgeving voor Transparant ontwikkeld, passend bij de aangepaste huisstijl van de NTS. Zowel de opdrachtgever als ik zijn daar zeer tevreden over. Klasse!
Diana de Veld, extern eindredacteur Transparant

 

Creatief, snel en flexibel zijn voor ons sterke punten in de jarenlange samenwerking met Ontwerpkeuken. Van sticker tot flyer, van informatiebord tot magazine. Wat we ook bedenken, door het stellen van kritische vragen, mee te denken en te adviseren weet Ontwerpkeuken steeds een smaakvol product te leveren.  Gewoon een fijn no-nonsens bureau om mee samen te werken!
Petra Wegman, Communicatieadviseur IRADO NV

 

‘allinclusive’ sparringpartner: creatief, oog voor detail en wensen, flexibel, accuraat en vooral een prettig persoon om mee samen te werken!
Anouck Haverhoek, Communicatieadviseur Raad van State