Geen standaardingrediënten

 

Er is niks zo teleurstellend als uit eten gaan en een gerecht geserveerd krijgen dat u thuis ook had kunnen maken. Goede gerechten, net als goede ontwerpen, doen wat beloofd wordt en meer. Ze verrassen, prikkelen en laten je even stilvallen. Dat is precies hoe ik ontwerp: binnen uw huisstijl en dus herkenbaar, maar tegelijkertijd verrassend, origineel en out-of-the-box.

De standaardingrediënten die ik hiervoor in de voorraadkast heb, zijn creativiteit, langdurige samenwerkingen en jarenlange ervaring. De OntwerpKeuken ziet u graag terug als vaste gast. Zo weet ik zonder dat u het hoeft te zeggen al dat u twee zoetjes in uw koffie wilt. Met mijn 20+ jaar ervaring en creativiteit tover ik uw vraag vervolgens om in een herkenbaar én origineel ontwerp. Zo serveer ik ook mijn vaste gasten regelmatig nieuwe recepten, frisse combinaties en opvallende ontwerpen.

Alle ontwerpen die uit de OntwerpKeuken komen, zijn te herkennen aan mijn strakke, heldere en overzichtelijke stijl. Direct zien wat belangrijk is, daar gaat het om. Zonder poespas, zodat de juiste smaken goed naar voren komen.

Benieuwd hoe mijn werk eruitziet? Bekijk de sfeerimpressie.